Online

Förarbevis vattenskoter

Vår kurs förarbevis för vattenskoter är mycket pedagogisk med filmer och text blandat med kontrollfrågor så att du inte tröttnar på långa tråkiga texter. När du är klar med online-delen så genomför du sen en lärarledd lektion, prov och praktiska övningar på vattenskoter på plats hos oss under en heldag.  
Write your awesome label here.

Vad ingår i kursen Förarbevis vattenskoter?

  • 7 Chapters
  • Bra variation
  • xx övningsfrågor
  • 25 Videopresentationer
  • Extra tips och trix

Pedagogisk kurs!

Vi har lagt mycket fokus på att kursen ska vara pedagogisk och rolig så du orkar lära dig det du behöver. Den första online delen tar ca 8 timmar. Sen kommer du till oss och genomför ett teoripass och prov innan du beger dig ut på vattenskotern för praktik

Godkänd av Transportstyrelsen

Vi är godkända för att utbilda enligt Transportstyrelsens krav. Dessa krav innebär att dom vet vilka lärare vi har. Våra lärares kunskap och att vi uppdaterar och underhåller vår kunskap. Transportstyrelsen kontrollerar och godkänner dom som får utbilda för förarbevis för vattenskoter. 
Möt våra lärare

Magnus Bjellqvist

Magnus har många års erfarenhet av tävlingssegling och njuter när det blåser mycket till havs. Förutom jobbet med Sjölotsen så säljer han Icom VHF radio och NorthTracker spårsändare till butiker och varv i Sverige.
Patrick Jones - Course author